Een kijkje in drie kleine, stijlvolle appartementen in Den Haag

Bron: https://roomed.nl/een-kijkje-in-drie-kleine-stijlvolle-appartementen-in-den-haag/
Door: Renée Leeuw

 

Wij zien graag dat oude panden gerenoveerd worden, maar dan wel met behoud van de originele, karakteristieke uitstraling. Gelukkig heeft Canopy Investmentseenzelfde visie. Zij zijn verantwoordelijk voor de realisatie van deze drie stijlvolle appartementen in Den Haag. Voorheen vormden de drie appartement één huis, maar de opdrachtgevers maakten er drie kleine appartementen van zodat die als short stay accommodatie kunnen functioneren.

Van buitenaf heeft het pand een industrieel uiterlijk vanwege de donkere bakstenen en de grote ramen met stalen elementen. In tegenstelling tot het exterieur, zijn de appartement vanbinnen juist een stuk minder stoer en veel lieflijker qua styling.

De grootste uitdaging in dit appartement was volgens de uitvoerder om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de ruimte en tegelijkertijd wel tot een stijlvol ontwerp te komen. De appartementen zijn niet al te groot, wat prima is voor een short stay locatie, en daarom is slim omgegaan met de ruimte. Zo kozen de ontwerpers voor een hoge tafel in de keuken, die als bar aan de wand is bevestigd. Doordat er dus geen tafelpoot is, kunnen de krukken beter onder het tafeltje geschoven worden en wordt dus weer ruimte bespaart.

Woon jij ook in een klein huis en vind je het best lastig om de ruimte in te delen? Check even deze slimme tips voor een kleine woning.

Achter de wand waar de tv aan hangt, schuilt de slaapkamer. Er is hier heel slim gekozen om de deuropening open te laten. Dat is slim in een kleine kamer, omdat je zo toch de illusie wekt dat de ruimte groter is.

En yes, er is ook nog een patio. Zodra je hier wat planten en bloemen neer zet (of hangt!) kun je hier heerlijk zitten tussen het groen, middenin de stad.

Wil je na het zien van deze appartementen in Den Haag snel eens een bezoekje brengen aan deze stad? Check onze city guide met tips voor de leukste plekjes van deze stad.

Fotografie: Melvin Tas | Frisse Focus

www.canopyinvestments.nl