Dit luxe penthouse staat gewoon in hartje Den Haag

Bron: https://roomed.nl/luxe-penthouse-visgraat-vloer
Door: Estelle Beukman

 

Dit extreem luxe penthouse in Den Haag is in één woord: grandioos. Het heeft echt alles waar de meeste van ons alleen maar van kunnen dromen. Bij binnenkomst word je overspoeld door pracht en praal en alles is tot in de puntjes afgewerkt.

Het is een project van Canopy Investments, waarbij twee herenhuizen compleet getransformeerd zijn. Ben jij nieuwsgierig naar dit extreem luxueuze appartement en kun je niet wachten om een kijkje binnen te nemen? Scroll dan snel door!

Zodra je dit luxe penthouse binnenkomt krijg je al een ‘wauw’-gevoel. Het eerste wat ons opvalt is de mooie stalen deur die de entree naar de woonkamer vormt. De vier hoge ramen die daarna volgen geven een fantastisch uitzicht over de binnentuinen van het Nassauplein en de Surinamestraat.

Het donkere op maat gemaakte kastmeubel in het midden van de leefruimte is een echte eyecatcher en zorgt voor een mooi contrast in de lichte ruimte. Wij vinden de eikenhouten vloer met het visgraatmotief geweldig! Het straalt luxe uit, net zoals het marmeren keukenblad. Zie jij een afzuigkap? Nee! De keuken bevat namelijk de nieuwste snufjes, zo ook een BORA-afzuigsysteem. De lucht wordt simpel gezegd naar beneden getrokken.

Het kookeiland is het middelpunt van de ruimte en op deze manier kun je de hele living room zien. Iets voorbij de keuken kom je in de woonkamer terecht met een prachtig schilderij als blikvanger. De houten balken op het plafond geven een natuurlijke look en stralen rust uit.

Vanaf de vide op de tweede verdieping kun je nog een blik werpen naar de woonkamer. Zoals je ziet bevat deze ruimte ook nog een enorme schouw met een gashaard. Super sfeervol!

Het houdt absoluut niet op met al die luxe. De badkamer bevat een designbadkuip met daarboven een dakraam die je met een afstandsbediening open kunt doen voor wat frisse lucht.

De visgraat vloer en de houten balken komen in de hele woning terug, dit zorgt voor een sterk geheel. We love it! Via de open badkamer kom je de master bedroom binnen. Ja, ook de tweede verdieping is een walhalla!

Er is nog meer te zien in dit luxe penthouse

Wil je alle foto’s van dit geweldig luxe penthouse zien?
Kijk dan op het artikel op Roomed.nl